Rólunk


  • MBM Stúdió
  • Üzlet: 7150 Bonyhád, Szabadság tér 8/27.
  • Nyitvatartás: H-P: 8:30-17 óráig
  • Telefon: (21) 380-5287
  • E-mail:

TISZTELT PARTNERÜNK!

Cégünk 1996. október 16-a óta foglalkozik számítástechnikával és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel. Szlogenünk: Minden, mi számítástechnika, vagy még kicsit azon is túl...

Kereskedelem

Cégünk egyik fő profilja számítógépek, illetve számítástechnikai alkatrészek kiskereskedelme és műszaki cikkek forgalmazása. Célunk, hogy minden igényt kielégítő, teljes körű informatikai szolgáltatást és hatékony problémamegoldást nyújtsunk partnereink számára. Árukészletünket mindig vevőink kívánságai szerint alakítjuk ki.


Üzletünkben minden olyan termék megtalálható, vagy rövid határidővel beszerezhető, mellyel felhasználóink igényeinek megfelelhetünk. Választékunkban szerepelnek a különböző gyártók kellékanyagai (HP, CANON, SAMSUNG, XEROX, EPSON stb.), széleskörű PC-s összetevők, melyekből egyedi igények szerint is állítunk össze komplett konfigurációkat, valamint kiváló minőségű (HP, ACER, ASUS, stb), számítógépek.


Vásárlóink széles rétegét a magánszemélyektől az irodai felhasználókon keresztül a kis- és középvállalkozások, iskolák képezik. Áraink kialakításával igyekszünk vásárlóink bizalmát megnyerni.

Szervíz

A kereskedelmi munkán kívül teljes körű szerviz tevékenységet is folytatunk. Szervizünkben felkészült, tapasztalt szakemberek várják a gépüket javítattni vagy bővíttetni kívánó ügyfeleinket.

Programozás, szoftverfejlesztés, webes fejlesztések

Fő tevékenységünk egyedi szoftverek fejlesztése, illetve az interneten történő megjelenés tervezése és kivitelezése! Jelentős hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legkedvezőbb áron, a lehető legjobb minőséget nyújtsuk ügyfeleink számára.


Termékeink

Ügyviteli programok.